Изпрати запитване 
Име:
Телефон:
Email *:
Запитване за *:
Описание:
Code *:
Полетата маркирани с * са задължителни
телефон за поръчки

089 700 17 17

За Нас

Почистване на домове и офиси­


Златната метла е фирма, фокусирана във вътрешното почистване на домове и почистване на офиси.


Знаем, че почистването на офиси и почистването на домове са услуги, подценени на пазара и намирането на домашна или офис помощница винаги е свързано с много телефонни разговори, притеснения за качеството на услугата и за факта, че пускамте чужд човек в офиса (или у дома). Обикновено представянето на наетия персонал е високо в началото и постепенно се занижава. Замяната му често остава единствено решение на проблема.


Златната метла Ви предоставя домашна помощница за гарантирани брой часове. Вие определяте какво ще прави тя - стандартно почистване на дома, сезонно почистване на прозорци и дограма или гладене, вземане на дрехи от химическо чистене, пазаруване, плащане на сметки, за които все не остава време.


Освен абонаментното почистване на офиси и домове, можем да ви представим услуги като еднократно основно почистване, сезонно почистване, преди да се нанесете в ново жилище или след ремонт, преди или след купон.

Къде работим?

За нашите услуги няма географски ограничения. Нашият персонал от добре обучени хигиенисти наброява повече от 900 човека и гарантира спокойствието ви по всички въпроси, свързани с почистването. Извършваме почистване на офиси и почистване на домове във всички български градове!


Как да ни намерите?


Едно обаждане на безплатния ни телефон 0700 12 112( е достатъчно, за да получите цялата необходима информация за услугите и условията относно вашите конкретни нужди.
0